Είναι μπλε και άσπρο. Προφανώς για να παραπέμπει στα χρώματα της Ελλάδας. Και είναι λογικό σε ένα βαθμό, αφού πρόκειται για το σήμα των μακεδονικών προϊόντων

Είναι μπλε και άσπρο. Προφανώς για να παραπέμπει στα χρώματα της Ελλάδας. Και είναι λογικό σε ένα βαθμό, αφού πρόκειται για το σήμα των μακεδονικών προϊόντων.

Μέχρι εκεί όλα καλά. Ωστόσο, ακόμα και να μην είσαι ούτε στο ελάχιστο παρατηρητικός, είναι πολύ εύκολο να παρατηρήσεις ότι το σήμα που παρουσίασε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει… κάποιες ομοιότητες με αυτό της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν λέμε κάποιες, εννοούμε πάρα πολλές! Το μπλε φόντο, το γράμμα που σχηματίζεται με συνδυασμό του φόντου και λευκών γραμμών, τις γωνίες στις λευκές γραμμές, αλλά και την αναγραφή του ονόματος με λευκά γράμματα κάτω από το σήμα.

Φυσικά, θα ήταν αδύνατο η ελληνική twitterόσφαιρα, αφενός να μην παρατηρήσει αυτή τη… μικρή ομοιότητα και αφετέρου, να παραμείνει άπραγη.

Οι παρατηρήσεις των χρηστών κινήθηκαν γύρω από τα εξής δύο θέματα: την ομοιότητα με το σήμα της ΝΔ, καθώς και με το ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τη Μακεδονία!

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr