Πλημμύρισε η Πειραιώς κλειστή στο ύψος της Πέτρου Ράλλη
Δυνατές μπόρες έπληξαν πολλές περιοχές της Αττικής αργά το απόγευμα μετατρέποντας πολλούς δρόμους σε ποτάμια.
Δυνατές μπόρες έπληξαν πολλές περιοχές της Αττικής αργά το απόγευμα μετατρέποντας πολλούς δρόμους σε ποτάμια.
Μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας η δυνατή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει για άλλη μια φορά το γνωστό σημείο στην Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας.
Έτσι η Τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά.
Η καταιγίδα ήταν απρόσμενη και περιοχές όπως η Νίκαια, το Ίλιον, το Χαϊδάρι, το Περιστέρι, η Πετρούπολη, η Αγία Βαρβάρα και το Αιγάλεω επλήγησαν σε μεγαλύτερο βαθμό.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε κάποιες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στο κέντρο της Αθήνας.
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι
- ΕΕ: Ποιες χώρες σημείωσαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τιμές ακινήτων το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442