Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάμελα Άντερσον: Ζήτησε χάρη για τον Ασάνζ από τον Ντόναλντ Τραμπ

Πάμελα Άντερσον: Ζήτησε χάρη για τον Ασάνζ από τον Ντόναλντ Τραμπ

Τι του γράφει στην επιστολή της...

Επιστολή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ έστειλε η  Πάμελα Άντερσον σχετικά με την υπόθεση του Τζούλιαν Ασάνζ.

Το μοντέλο και ηθοποιός Πάμελα Αντερσον, που επισκέπτεται τον Ασάνζ, έγραψε ανοιχτή επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ, εξυμνώντας τον και ζητώντας του μία χάρη.

«Εάν προχωρούσατε σε απονομή χάριτος στον Τζούλιαν Ασάνζ και δεν επιτρέπατε το νομικό προηγούμενο της έκδοσης δημοσιογράφου που δημοσιεύει στοιχεία και μία ζωή υπό βασανιστήρια, τότε οι άνθρωποι θα χαιρέτιζαν την ενέργειά σας» γράφει η Πάμελα Άντερσον σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ιδρύματός της.

Η επιστολή της Πάμελα Άντερσον στον Τραμπ

Ειδικότερα η Πάμελα Αντερσον γράφει στον Τραμπ, «Θα σας θυμούνται για πάντα ως τον πρωταθλητή που έμελλε να είστε και ο λαός θα σας επαινούσε πραγματικά για μια τέτοια χειρονομία» συνέχισε.

«Θα μείνει για πάντα στη μνήμη ως κληρονομιά σας στον κόσμο και οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να εξαπατηθούν ποτέ ξανά» αναφέρει.

Η Άντερσον εγκωμιάζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, εξυμνώντας τη σχέση του με τη Μελάνια και την επικράτησή του έναντι της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

«Πάντα εμπνέομαι και ενθαρρύνομαι, όταν βλέπω τη σπουδαία δουλειά που και οι δύο έχετε επιτύχει κατά την περίοδό σας ως το ηγετικό ζευγάρι» έγραψε η Άντερσον.

«Η ακεραιότητα ήταν σίγουρα το βασικό στοιχείο που νίκησε τη Χίλαρι και έφερε στον κόσμο αυτό το σπουδαίο ζευγάρι» προσθέτει.

Η επιστολή της Πάμελα Άντερσον στον Τραμπ δεν είναι τυχαία, καθώς η ηθοποιός είναι φίλη με τον Τζούλιαν Ασάνζ, ενώ πολλοί αναφέρουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks κατηγορείται για κατασκοπεία από την Ουάσινγκτον, κρατείται στη Βρετανία και απειλείται με έκδοση στις ΗΠΑ.

Η ακροαματική διαδικασία στην οποία θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσής του έχει οριστεί να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020.

Οι περισσότερες από τις κατηγορίες σχετίζονται με την κατοχή και την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών από τον ιστότοπο WikiLeaks, όπου το 2010 δημοσιεύτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικά και διπλωματικά έγγραφα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024