Το απόγευμα της Τρίτης η Γκενκ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φελίς Μαζού. Το έργο του κρίθηκε αποτυχημένο και η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει άμεσα, ώστε ο αντικαταστάτης του να έχει χρόνο προσαρμογής στη διάρκεια της διακοπής για τα προκριματικά του Euro 2020.
Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την τεχνική ηγεσία της Γκενκ ήταν ο Βούτερ Βράνκεν και ο Μπερντ Στορκ, ο οποίος έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό.
Όμως, οι Βέλγοι παράγοντες φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο», τον Μπέσνικ Χάσι!
Ο Κοσσοβάρος έχει επιτυχημένη προϋπηρεσία στη Γκενκ ως ποδοσφαιριστής, όντας μέλος στο πρώτο πρωτάθλημα του 1999.
Επιπλέον, στο βελγικό ποδόσφαιρο παρουσίασε καλή δουλειά στην Άντερλεχτ ως προπονητής.
Επομένως, ο Χάσι είναι για τη Γκενκ μία γνώριμη λύση, με ικανοποιητικό βιογραφικό και θα έχει αποδοχή από τον κόσμο, για τουλάχιστον ένα χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws», ο τεχνικός διευθυντή της Γκενκ Ντιμίτρι ντε Κόντε θα επικοινωνήσει με τον Χάσι και θα συζητήσουν για την προοπτική να δουλέψουν μαζί.
Ο Χάσι φέρεται διατεθειμένος να εργαστεί στη Γκενκ, αφού αναζητά μία ευκαιρία για να επανακάμψει στο βελγικό ποδόσφαιρο. Συνεπώς, συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κλείσει ο γάμος.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.