Το απόγευμα της Τρίτης η Γκενκ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φελίς Μαζού. Το έργο του κρίθηκε αποτυχημένο και η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει άμεσα, ώστε ο αντικαταστάτης του να έχει χρόνο προσαρμογής στη διάρκεια της διακοπής για τα προκριματικά του Euro 2020.
Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την τεχνική ηγεσία της Γκενκ ήταν ο Βούτερ Βράνκεν και ο Μπερντ Στορκ, ο οποίος έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό.
Όμως, οι Βέλγοι παράγοντες φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο», τον Μπέσνικ Χάσι!
Ο Κοσσοβάρος έχει επιτυχημένη προϋπηρεσία στη Γκενκ ως ποδοσφαιριστής, όντας μέλος στο πρώτο πρωτάθλημα του 1999.
Επιπλέον, στο βελγικό ποδόσφαιρο παρουσίασε καλή δουλειά στην Άντερλεχτ ως προπονητής.
Επομένως, ο Χάσι είναι για τη Γκενκ μία γνώριμη λύση, με ικανοποιητικό βιογραφικό και θα έχει αποδοχή από τον κόσμο, για τουλάχιστον ένα χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws», ο τεχνικός διευθυντή της Γκενκ Ντιμίτρι ντε Κόντε θα επικοινωνήσει με τον Χάσι και θα συζητήσουν για την προοπτική να δουλέψουν μαζί.
Ο Χάσι φέρεται διατεθειμένος να εργαστεί στη Γκενκ, αφού αναζητά μία ευκαιρία για να επανακάμψει στο βελγικό ποδόσφαιρο. Συνεπώς, συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κλείσει ο γάμος.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός