Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δόξα Δράμας- ΠΑΟΚ 1-3

Δόξα Δράμας- ΠΑΟΚ 1-3

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 σε φιλικό που διεξήχθη στην έδρα της Δόξα Δράμας, κέρδισε παίκτες όπως ο Λάμπρου (σκόραρε), αλλά είδε τον Ζαμπά να αποχωρεί τραυματίας.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και είχε ως συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 35ο λεπτό, νίκησε στη Δράμα την Δόξα με σκορ 3-1.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες που δεν αγωνίζονταν πολύ να δείξουν τις δυνατότητές τους, όπως ο Ζαμπά, ο Στοχ και ο Λάμπρου, ενώ ο Μαουρίτσιο και ο Βαρέλα επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, κρατώντας το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο. Στο 35ο λεπτό, έπειτα από συνεννόηση των δύο ομάδων και του διαιτητή, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια λόγω της δυνατής βροχής.

Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 57′ με αυτογκόλ του Ηλιάδη, ο Άκπομ έδωσε το προβάδισμα στο 64′ για το 2-1, ενώ τη νίκη για τους φιλοξενούμενους «σφράγισε» ο Λάζαρος Λάμπρου στο 73′.

Λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού, όμως, ο Λεό Ζαμπά βρέθηκε στο έδαφος μετά από «σύγκρουση» και μένει να φανεί αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις του Δικεφάλου. Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί με φορείο ο Βραζιλιάνος εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο αγωνιστικό, ο Αμπέλ Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος από παίκτες, όπως οι Λάμπρου και Πέλκας. Επίσης, μετά από καιρό επέστρεψε στη δράση ο Φερνάντο Βαρέλα.

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης (57′ Γουΐνει), Μαρκοπουλιώτης (57′ Κρητικός), Αργυρόπουλος (50′ Πλέγας), Οικονόμου ( 68′ Ρούτσης), Περέγιο (57′ Σιώπης), Κόντος (57′ Παπαργυρίου), Αναστασίου (57′ Πινδώνης), Αυλωνίτης (57′ Ρόβας), Παρασκευάς (57′ Καψάλης), Σαμπανίδης, Παπαιωάννου (80′ Τάσιος)

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39′ ), Βαρέλα (46′ Ντάικο), Παναγιώτου (55′ Τάχατος), Μαουρίσιο (55′ Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39′ ), Πέλκας (55′ Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024