Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 σε φιλικό που διεξήχθη στην έδρα της Δόξα Δράμας, κέρδισε παίκτες όπως ο Λάμπρου (σκόραρε), αλλά είδε τον Ζαμπά να αποχωρεί τραυματίας.
Ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και είχε ως συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 35ο λεπτό, νίκησε στη Δράμα την Δόξα με σκορ 3-1.
Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες που δεν αγωνίζονταν πολύ να δείξουν τις δυνατότητές τους, όπως ο Ζαμπά, ο Στοχ και ο Λάμπρου, ενώ ο Μαουρίτσιο και ο Βαρέλα επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, κρατώντας το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο. Στο 35ο λεπτό, έπειτα από συνεννόηση των δύο ομάδων και του διαιτητή, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια λόγω της δυνατής βροχής.
Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 57′ με αυτογκόλ του Ηλιάδη, ο Άκπομ έδωσε το προβάδισμα στο 64′ για το 2-1, ενώ τη νίκη για τους φιλοξενούμενους «σφράγισε» ο Λάζαρος Λάμπρου στο 73′.
Λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού, όμως, ο Λεό Ζαμπά βρέθηκε στο έδαφος μετά από «σύγκρουση» και μένει να φανεί αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις του Δικεφάλου. Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί με φορείο ο Βραζιλιάνος εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο αγωνιστικό, ο Αμπέλ Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος από παίκτες, όπως οι Λάμπρου και Πέλκας. Επίσης, μετά από καιρό επέστρεψε στη δράση ο Φερνάντο Βαρέλα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός