Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπι Γουίλιαμς : Γιατί δεν έχει... κινητό

Ρόμπι Γουίλιαμς : Γιατί δεν έχει… κινητό

Δηλώνει… «καθαρός» και έχει το κεφάλι του ήσυχο

Την ώρα που κάποιοι περιμένουν πώς και πώς το κάθε νέο smartphone, διαθέτοντας αρκετές εκατοντάδες ευρώ για να το αποκτήσουν, ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν έχει κινητό τηλέφωνο από το 2006.

Παρότι είναι ένας ποπ σταρ και- προφανώς- έχει πολλές υποχρεώσεις, ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν νιώθει την ανάγκη να έχει πάνω του διαρκώς ένα τηλέφωνο.

«Δεν έχω από το 2006. είμαι πάντα στον υπολογιστή μου, έχω πάντα wi-fi… Ξεφορτώθηκα το κινητό γιατί απλά δεν μου αρέσουν», ήταν η αφοπλιστική εξήγηση που έδωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Back of the Net».

Παρότι δεν διαθέτει smartphone, ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Όμως, δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του και έχει έναν καλό λόγο για αυτό.

Δεν έχω τους κωδικούς μου για τίποτα, διαφορετικά θα τελείωνε η καριέρα μου… Λέω σε διάφορους ανθρώπους τι να βάλουν και αυτό αξιολογείται και στη συνέχεια δεν προχωράει», δήλωσε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τον Guardian. Πάντως, ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν είναι ο μόνος διάσημος που δηλώνει ότι «έκοψε» το κινητό τηλέφωνο.

Το ίδιο είχε πει και το 2016 ο Ελτον Τζον, ο οποίος μάλιστα πέρυσι εξέφρασε την αγανάκτησή του γιατί πλέον τα κινητά έχουν κάμερες. «Μπορούσες να βγεις και να φερθείς εξαιρετικά άσχημα δημόσια- κάτι που έχω κάνει πολλές φορές- και κανένας δεν μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες. Δυστυχώς, αυτό άλλαξε με την έλευση της τεχνολογίας», είχε πει ο Ελτον Τζον.

Στον ίδιο κατάλογο με τους παραπάνω ανήκει και η νεαρή ηθοποιός Σαϊλίν Γούντλεϊ καθώς και ο βετεράνος γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ, ο οποίος μάλιστα επικαλείται λόγους προσωπικής ασφαλείας από τυχόν χάκερ.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024