Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 864,41 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,24%.
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. Στήριγμα στην αγορά δίνει η σημαντική άνοδος της Coca Cola HBC, ενώ ρευστοποιήσεις εκδηλώνονται στον τραπεζικό κλάδο.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 864,41 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,24%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,95 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή πτώση σε ποσοστό 0,04%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,32%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (+3,45%), της Σαράντης (+0,63%) και του ΟΠΑΠ (+0,21%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (-1,50%), της Πειραιώς (-1,49%), της Eurobank (-1,38%) και των ΕΛΠΕ (-1,29%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+3,27%) και της Τεχνολογίας (+0,67%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των πρώτων Υλών (-1,39%) και των Τραπεζών (-1,15%).
Ανοδικά κινούνται 20 μετοχές, 32 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Fieratex +7,19% και Ειδησεοφωνική Ελλάς +6,17%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Elinoil -4,04% και Moda Bagno -3,51%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442