Αυτή η αυταπάτη του Αλέξη Τσίπρα ότι είναι… άχαστος, ότι δεν έχει αντίπαλο, συνεχίστηκε έως το βράδυ των εθνικών εκλογών. Ηταν βεβαίως και μια πρεσβεία που βοήθησε, που ο πρεσβευτής της πληροφορούσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του (και προφανώς και τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάπου 3 ποσοστιαίες μονάδες. […]
Αυτή η αυταπάτη του Αλέξη Τσίπρα ότι είναι… άχαστος, ότι δεν έχει αντίπαλο, συνεχίστηκε έως το βράδυ των εθνικών εκλογών.
Ηταν βεβαίως και μια πρεσβεία που βοήθησε, που ο πρεσβευτής της πληροφορούσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του (και προφανώς και τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάπου 3 ποσοστιαίες μονάδες. Αλλωστε αυτή την πληροφορία ο κ. Τσίπρας συχνά την έλεγε.
Οτι δηλαδή «το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο», ότι «το ματς γυρίζει», είτε στις προεκλογικές του ομιλίες είτε στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.
Και φθάνουμε στη νύχτα των εκλογών. Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ένας εκ των εμπίστων του δήλωσε στον γάλλο δημοσιογράφο Φαμπιάν Περιέ (που έγραψε το βιβλίο «Αλέξης Τσίπρας, μια ελληνική ιστορία»): «Κανείς τους (σ.σ.: στον ΣΥΡΙΖΑ) δεν περίμενε τόσο μεγάλη πτώση. Οι άνθρωποι του προέδρου δεν ήθελαν να πιστέψουν τα αποτελέσματα των exit polls. Κατά τη γνώμη τους, τα στοιχεία έκαναν λάθος».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.