Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας : Αθρόες προσλήψεις με ρουσφετολογικό τρόπο στη ΔΕΗ

Τσίπρας : Αθρόες προσλήψεις με ρουσφετολογικό τρόπο στη ΔΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στα γραφεία του κόμματος όπου κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι σχεδιάζει αθρόες προσλήψεις στη ΔΕΗ «σε συνθήκες γαλέρας και εκτός ΑΣΕΠ».

Τη μεθόδευση της κυβέρνησης για «αθρόες προσλήψεις με ρουσφετολογικό τρόπο» και «σε συνθήκες γαλέρας και εκτός ΑΣΕΠ» κατήγγειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

«Κατά την άποψή μου αυτό είναι το κύριο θέμα. Τα ΜΜΕ, και εδώ είναι και δική σας ευθύνη, εστιάζουν – και δεν είναι ορθό – στα περί μονιμότητας» τόνισε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «παιχνίδια το οποίο θέλει να οδηγήσει σε κοινωνικό αυτοματισμό. Ότι αυτοί είναι οι βολεμένοι».

«Αυτό είναι το κύριο ζήτημα»

«Το κύριο θέμα λοιπόν είναι κατά την άποψή μου ότι είμαστε μπροστά σε μία διαδικασία αθρόων προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ. Για πρώτη φορά τόσο μαζικά για έναν φορέα του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Αυτό είναι το κύριο ζήτημα κατά τη γνώμη μας και σας καλώ να το προτεραιοποιήσετε» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τονίζοντας ότι «δεν μπορείς να κερδίσεις σε επίπεδο κοινής γνώμης εάν δεν έχεις το ηθικό πλεονέκτημα».

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, μετά τις αρχές της δεκαετίας του ’90, που πάλι μία κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε προχωρήσει σε αθρόες προσλήψεις στη ΔΕΗ με ρουσφετολογικό τρόπο. Όχι βεβαίως με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου τότε, αλλά με διαδικασίες όπως ήταν για την ένταξη στον δημόσιο τομέα» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024