Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπουργείο Εξωτερικών : Παρακολουθούμε στενά την υπόθεση απαγωγής του Έλληνα ναυτικού

Υπουργείο Εξωτερικών : Παρακολουθούμε στενά την υπόθεση απαγωγής του Έλληνα ναυτικού

Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία καθώς και με την οικογένεια του απαχθέντος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στενά παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης απαγωγής Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο το υπουργείο Εξωτερικών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και να διευκολύνει τις ενέργειες που θα οδηγήσουν στην ασφαλή επιστροφή του απαχθέντος Έλληνα ναυτικού το συντομότερο δυνατόν.

Ενημέρωση των εμπλεκομένων αρχών

Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του σχετικά με την υπόθεση απαχθέντος Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο, από λήψεως της σχετικής ενημέρωσης από το υπουργείο Ναυτιλίας, προέβη άμεσα σε ενημέρωση των εμπλεκομένων αρχών της χώρας μας στο εξωτερικό, ειδικότερα την πρεσβεία μας στην Αμπούτζα (καλύπτει διά παράλληλης διαπίστευσης το Τόγκο), η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε άμεσα τις αρχές του Τόγκο, καθώς και τις πρεσβείες μας στην Τιφλίδα και τη Μανίλα, καθώς οι λοιποί απαχθέντες είναι υπήκοοι Γεωργίας και Φιλιππίνων.

Επίσης, επισημαίνει ότι η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία καθώς και με την οικογένεια του απαχθέντος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024