Current: LA Food – Design, τέχνη και διατροφή
Τρόπους με τους οποίους η τέχνη και το design μπορεί να μιλήσει για θέματα που έχουν να κάνουν με την τροφή, την προέλευσή της και τη διαθεσιμότητά της εξερεύνησε η τριενάλε Current: LA Food στο Λος Άντζελες.
Τρόπους με τους οποίους η τέχνη και το design μπορεί να μιλήσει για θέματα που έχουν να κάνουν με την τροφή, την προέλευσή της και τη διαθεσιμότητά της εξερεύνησε η τριενάλε Current: LA Food στο Λος Άντζελες.
Κάθε μία από τις 15 εγκαταστάσεις, που τοποθετήθηκαν σε δημόσια πάρκα στο Λος Άντζελες, είχαν ως θέμα την τροφή σε μια πόλη όπου η αυξανόμενη αβεβαιότητα για εύρεση στέγης πάει χέρι-χέρι με την αυξανόμενη ανασφάλεια εξασφάλισης τροφής.
Η κομητεία του Λος Άντζελες έχει τον μεγαλύτερο πιο ανασφαλή, ως προς την εξασφάλιση τροφής, πληθυσμό σε όλες τις ΗΠΑ.
Οι προϋποθέσεις για χρήση γης, σε συνδυασμό με τις ανεπαρκείς δημόσιες συγκοινωνίες αποθαρρύνουν καταστήματα τροφίμων από το να ανοίξουν σε πυκνοκατοικημένες χαμηλών εισοδημάτων συνοικίες της πόλης.
Το υπουργείο -σε επίπεδο Πολιτείας- Πολιτισμού οργάνωσε σε συνεργασία με το Institute of Contemporary Art (ICA) LA την τριενάλε που ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου.
Η Current: LA Food περιλάμβανε εργαστήρια για αναζήτηση τροφής, για τον θηλασμό και την παρασκευή ψωμιού, μεταξύ πολλών άλλων, ενώ οι περισσότερες εγκαταστάσεις της έκθεσης ήταν λιτές.
- Εξιχνιάστηκε απάτη γυναικολόγου στον ΕΟΠΥΥ με «ανύπαρκτες» επισκέψεις – Πώς δρούσε
- Ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα και ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά στην ατζέντα του ΚΥΣΕΑ
- Σε απολογία από την ΔΕΑΒ ο Αλμέιδα – Κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ για το πανό
- Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι κλείνει πέντε χρόνια χωρίς αλκοόλ
- Γάζα: Έρευνα για πιθανή διάπραξη εγκλημάτων από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στα δύο μεγάλα νοσοκομεία
- Νικήστε τη ζέστη: Οι «δροσεροί» ευρωπαϊκοί προορισμοί για το καλοκαίρι του 2024