Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σε ακριτικά φυλάκια στη Δυτική Μακεδονία ο αρχηγός ΓΕΣ

Σε ακριτικά φυλάκια στη Δυτική Μακεδονία ο αρχηγός ΓΕΣ

Σε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στη Δυτική Μακεδονία, στα σύνορα με τα Σκόπια και την Αλβανία, βρέθηκε το Σάββατο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς

Σε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στη Δυτική Μακεδονία, στα σύνορα με τα Σκόπια και την Αλβανία, βρέθηκε το Σάββατο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του σε μονάδες και φυλάκια με στόχο από τη μία να ελεγχθεί η ετοιμότητά τους για αποτροπή και από την άλλη να τονωθεί το ηθικό τους.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ο Αρχηγός ΓΕΣ συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα,επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια (Ε.Φ.) της Περιοχής Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΠΕ/9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») δηλαδή φυλάκια κυρίως του νομού Φλώρινας.

Ο Αρχηγός – όπως τονίζεται από το ΓΕΣ – κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του διαπίστωσε την υψηλή πειθαρχία του προσωπικού ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα, εξήρε το υψηλό ηθικό της φρουράς και έδωσε συγχαρητήρια σε στελέχη και οπλίτες θητείας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα ακριτικά φυλάκια της ελληνικής επικράτειας.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024