Χονγκ Κονγκ : Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο αντικυβερνητικών διαδηλώσεων
Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έκανε σήμερα χρήση χημικών για να διαλύσει αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στη συνοικία Τσουέν Ουάν, στο δυτικό τμήμα της μητρόπολης
Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έκανε σήμερα χρήση χημικών για να διαλύσει αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στη συνοικία Τσουέν Ουάν, στο δυτικό τμήμα της μητρόπολης, η οποία βιώνει το 24ο συναπτό Σαββατοκύριακο διαδηλώσεων.
Οι διαδηλωτές βανδάλισαν σταθμό τρένου στην περιοχή Σα Τιν, αφού έκαψαν πλαστικά οδοφράγματα στην Τσουέν Ουάν, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακού συμβουλίου.
Οι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ έχουν δηλώσει ότι σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα, μία εβδομάδα ύστερα από ανάλογες κινητοποιήσεις που κατέληξαν σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Καιρός: Οδηγίες του ΕΚΠΑ για τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Διαδραστικός χάρτης
- Οι ΗΠΑ είχαν βάλει στο μάτι την Γροιλανδία λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
- Αυτή είναι η «πρωταθλήτρια» των παραβάσεων του ΚΟΚ – Βροχή τα πρόστιμα των 350 ευρώ
- Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με σούπερ Βεζένκοφ
- Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας – Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων




