Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τέσσερις αλλαγές η 11άδα με τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Τέσσερις αλλαγές η 11άδα με τον Ατρόμητο

Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέφερε στο αρχικό σχήμα Αβραάμ, Σουντανί και Μασούρα και Ελ Αραμπί, αλλά κράτησε τον... κορμό της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα τον Ατρόμητο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει, εν τέλει να αλλάξει συνολικά τέσσερις παίκτες, αναφορικά με εκείνα που επέλεξε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Χωρίς, ωστόσο, να πειράξει τους παίκτες του «κορμού».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους εξής ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Επί της ουσίας ο Μαρτίνς αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μεριά με τον Αβράαμ, κράτησε τους δύο «βασικούς» μέσους, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη, αφήνοντας εκτός τον Καμαρά, ενώ έκανε τρεις αλλαγές στην επίθεση, βάζοντας στην 11άδα τον Μασούρα (δεξιά) και δίδυμο επιθετικό τους Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με σχηματισμό 4-2-3-1, που όμως θα μετατρέπεται πολύ συχνά σε 4-4-2, καθώς ο Σουνταντί (ο οποίος σήμερα επέστρεψε και τυπικά στην Εθνική Αλγερίας), θα αγωνιστεί πίσω από τον Ελ Αραμπί. Και λογικά πιο κοντά από ό,τι συνήθιζε να παίζει ο Βαλμπουενά, ουσιαστικά σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024