Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει πως θα ήθελε να ζήσει οπουδήποτε αλλού εκτός από την Αμερική, αν και ο Μπραντ Πιτ μπαίνει «εμπόδιο» σε πιθανή της μετακόμιση σε άλλη χώρα.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των προσφύγων, εκτός από μία αποκαλυπτική φωτογράφηση, παραχώρησε και μία εξίσου αποκαλυπτική συνέντευξη,   στο τεύχος Δεκεμβρίου του αμερικανικού Harper’s Bazaar.

 

View this post on Instagram

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Στη συνέντευξή της, η Τζολί αποκάλυψε γιατί έγινε υπήκοος Καμπότζης και γιατί υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως γνωρίζουν πολλοί, η Αντζελίνα Τζολί αγόρασε πρόσφατα ένα ακίνητο στην Καμπότζη και έγινε υπήκοος της χώρας. Ωστόσο, η ηθοποιός δεν ζει εκεί συνέχεια με αποτέλεσμα σκίουροι να.. μετακομίσουν  στο άδειο σπίτι.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μας ενημέρωσαν ότι σκίουροι έχουν μετακομίσει στο σπίτι. Ζήτησαν να τους απομακρύνουμε, αλλά η Vivienne (κόρη της Ατζελίνα Τζολί) ήταν πολύ σαφής ότι έπρεπε να καλύψουμε τα καλώδια και να τους αφήσουμε να μείνουν» εξήγησε η ηθοποιός.

Η Αντζελίνα Τζολί σημείωσε ότι την τελευταία φορά που έμεινε εκεί άκουσε να φωνάζει ένας φίλος της από το δωμάτιό του επειδή είχε βρει μια γιγαντιαία σαύρα κάτω από το μαξιλάρι του. «Τα ζώα είναι εκεί περισσότερο από μένα και αισθάνονται ότι είναι το σπίτι τους» είπε.

Η ηθοποιός και πέντε από τα παιδιά της μένουν στην Αμερική, αν και η Τζολί προτιμά να ζει αλλού. Αποκάλυψε όμως ότι υπάρχει κάποιος, που την σταματά: Ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ.

View this post on Instagram

😍😍

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

«Θα ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18 ετών» είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να ζω, εκεί όπου ο πατέρας τους επιλέγει να ζει» τόνισε.

Ο Μπραντ Πιτ μένει το Λος Άντζελες και παρ’ όλο που η Αντζελίνα Τζολί έχει μείνει προσωρινά με τα παιδιά της σε άλλες χώρες, ζει μόνιμα προς το παρόν, στην Αμερική.

Τα μικρότερης ηλικίας παιδιά-τα δίδυμα Vivienne και Knox Jolie-Pitt θα γίνουν 18 ετών σε εννέα χρόνια, οπότε η ηθοποιός θα πρέπει να περιμένει σχεδόν μια δεκαετία προτού να μπορέσει να φύγει από τη χώρα μόνιμα.

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι εκεί που δεν έχω πάει ποτέ. Μου αρέσει να βρίσκομαι σε εντελώς καινούρια μέρη. Θέλω να είμαι έξω από το στοιχείο μου, θέλω τα παιδιά να μεγαλώσουν στον κόσμο – όχι μόνο να μαθαίνουν γι ‘αυτόν, αλλά να ζουν και να έχουν φίλους σε όλο τον κόσμο» είπε.

Στη συνέντευξη η Αντζελίνα Τζολί τονίζει ότι έχει μάθει πολλά από τη δύναμη των παιδιών της, τα οποία γνωρίζουν τον πραγματικό εαυτό της.

«Έχουν περάσει πολλά. Μαθαίνω από τη δύναμή τους. Ως γονείς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να ενστερνίζονται όλα όσα είναι και όλα όσα γνωρίζουν στην καρδιά τους ότι είναι σωστά και κοιτούν πίσω σε εμάς και θέλουν το ίδιο για μας»  ανέφερε.

View this post on Instagram

😍😍

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Η ηθοποιός τόνισε ότι όταν ξεκίνησε τα ταξιδεύει στον κόσμο, όταν ήταν 20 ετών, διαπίστωσε ότι δεν είχαν όλοι τις ελευθερίες που απολάμβανε η ίδια.

«Είχα την ελευθερία να φτιάξω την οικογένειά μου, να δημιουργήσω τέχνη και να υποδυθώ χαρακτήρες. Γι αυτό επένδυσα σε σχολεία για κορίτσια σε διαφορετικές χώρες.

Δεν πιστεύω ότι θα ζήσουμε σε μία νέα εποχή για τα δικαιώματα των γυναικών έως ότου υπάρξει πρόοδος. Όσο οι άνθρωποι που βίασαν ή κακοποίησαν γυναίκες στη Συρία, στη Μιανμάρ και στο Κονγκό δεν λογοδοτούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το επίκεντρο της πρωτοβουλίας για την πρόληψη της σεξουαλικής βίας σε ένοπλες συγκρούσεις, είναι να προωθηθεί ένας Διεθνής Μηχανισμός Λογοδοσίας, ένας φορέας που θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στη δικαιοσύνη, ώστε να ασκούνται οι διώξεις» υπογράμμισε στις δηλώσεις η Τζολί.

View this post on Instagram

😍

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Γράψτε το σχόλιο σας