Συγκλονίζει η μητέρα του πολίστα : Έφυγε άδικα το παιδί μου
Συγκλονισμένη η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, περιγράφει τον πόνο από την απώλεια του μονάκριβου γιου της.
Συγκλονισμένη η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, περιγράφει τον πόνο από την απώλεια του μονάκριβου γιου της.
Η μητέρα του Αδαμάντιου, μιλώντας σε γνωστή μεσημεριανή εκπομπή μίλησε για τις πρώτες στιγμές, που έμαθε για τον χαμό του γιου της.
Μιλώντας στην κάμερα δήλωσε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μου λείπει το παιδί μου, έφυγε άδικα… Να μην ξανασυμβεί σε κανένα αυτό που έγινε στο παιδί μου… Είμαι πολύ τυχερή που είχα παιδί μου τον Αδαμάντιο».
Στο μεταξύ η μητέρα του άτυχου πολίστα μη μπορώντας να διαχειριστεί και να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, χαρίζει τα ρούχα του Αδαμάντιου σε φίλους του ενώ αρνείται να αλλάξει τα σεντόνια στην προσπάθειά της να διατηρήσει την μυρωδιά του.
«Επειδή ο κύκλος στο πόλο είναι μικρός όλοι οι αθλητές είναι παιδιά μας. Αν μια μάνα έχει φαγητό θα έρθουν κι άλλα παιδιά να φάνε μαζί με το δικό της. Έτσι έγινε και το Σάββατο. Κατά τη 1 πμ τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι ώρα θα γυρίσει και δεν απαντούσε. Άρχισα να ανησυχώ. Με πήραν από το Τζάνειο και μου είπαν αν είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου.
Τους ρώτησα αν ζει το παιδί μου, όταν μου είπαν να πάω από εκεί, κατάλαβα ότι δεν είναι καλά τα πράγματα για το παιδί μου. Το παιδί μου έφυγε άδικα. Αυτό είναι το παράπονό μου. Να πω ότι είχε πιει, ότι έτρεχε, ότι οδηγούσε χωρίς ζώνη ασφαλείας; Δεν οδηγούσε καν το αυτοκίνητο. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός οδηγός. Έχω ακόμη ένα κοριτσάκι 18 χρονών. Μπήκε φέτος στο πανεπιστήμιο.
Ελπίζω να έχει γίνει άγγελος. Είχε ένα ωραίο χαμόγελο το παιδί μου. Ήταν πολύ όμορφο παλικάρι γιατί ήταν όμορφο μέσα του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και δεν το λέω γιατί είμαι η μητέρα του. Είχε αρχές το παιδί μου. Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας με αρχές και τα μάθαμε να αγωνίζονται στη ζωή τους. Έτσι έκανε ο Αδαμάντιος».
- Bimbofication: Το φετίχ παρενδυσίας του crossdresser συζύγου της Κρίστι Νόεμ σπάει τα κοντέρ στο Pornhub
- Οι εξηγήσεις των Μπακς στο ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και η θέση του «Greek Freak» (pic)
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι κακός για τον πληθωρισμό, αλλά ακόμα χειρότερος για την ανάπτυξη
- «Καμία εμπλοκή μου » – Τι υποστηρίζει ο Μηταράκης για την επιδότηση κτηνοτρόφου στη Χίο
- Πέθανε η δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Ελένη Σούρδη σε ηλικία 54 ετών
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90: Ανατροπή και νίκη με εντυπωσιακό 4ο δεκάλεπτο (vids)
- Τροχαίο στον Πειραιά – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442