Παλλήνη: Συνελήφθη διαρρήκτης ετών… 73 – Έσπαγε και έκλεβε ΙΧ
Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω
Συνελήφθη στην Παλλήνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, 73χρονος τη στιγμή που είχε σπάσει τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 73χρονος διαρρήκτης εντόπιζε, σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε νοσοκομεία, κοιμητήρια ή ναούς και με τη χρήση αυτοσχέδιου διαρρηκτικού εργαλείου έσπαγε τα τζάμια τους. Αμέσως μετά, αφαιρούσε ηλεκτρονικές συσκευές, τσάντες και άλλα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε.
Στην κατοχή του και μετά από κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήθος γυαλιών οράσεως και ηλίου, τσαντών και πορτοφολιών, τέσσερα ρολόγια και διαρρηκτικά εργαλεία.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα περιπτώσεις κλοπών στην Κηφισιά, το Μαρούσι, τη Μεταμόρφωση και το Χαλάνδρι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Αυτοί είναι οι 20 του νέου κύματος για αλλαγές στην ΕΠΟ και στη διαιτησία
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο με τη στιγμή που ο πράκτορας της ICE σκοτώνει την 37χρονη
- Ιράν: Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καταδικάζουν τη δολοφονία διαδηλωτών και καλούν σε αυτοσυγκράτηση
- Το χάσμα μεγαλώνει: Τρεις φορές περισσότεροι άντρες προσλήφθηκαν το 2025
- Η καριέρα της Τζέιν Σέιμουρ πήρε την κάτω βόλτα όταν απέκτησε τη φήμη του «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: To Gmail αναβαθμίζεται και αλλάζει – Εισέρχεται στη νέα «εποχή Gemini»


