Αστυνομική επιχείρηση σε καφενείο στα Εξάρχεια
Σε περικύκλωση γνωστού καφενείου επί της Τσαμαδού προχώρησε ομάδα της ΟΠΚΕ το βράδυ της Πέμπτης, απειλώντας να προχωρήσουν στην προσαγωγή των περίπου 30 θαμώνων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα
Σε περικύκλωση γνωστού καφενείου επί της Τσαμαδού προχώρησε ομάδα της ΟΠΚΕ το βράδυ της Πέμπτης, απειλώντας να προχωρήσουν στην προσαγωγή των περίπου 30 θαμώνων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα.
Τωρα
Δημοσιεύτηκε από Emily Paraksenidou στις Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
Ωστόσο, λίγο αργότερα οι ομάδες της ΟΠΚΕ αποχώρησαν, χωρίς να εισέλθουν στο καφενείο, αφού για να συμβεί αυτό έπρεπε να περιμένουν ένταλμα εισαγγελέα. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει διμοιρία των ΜΑΤ.
Έφυγε η διμοιρία των ΟΠΚΕ έξω από το καφενείο αλλά παραμένουν τα ματ
Δημοσιεύτηκε από Emily Paraksenidou στις Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
Σημειώνεται, επίσης, πως έξω από το καφενείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος, που φωνάζει συνθήματα.
Έχει μαζευτεί κόσμος έξω από το καφενείο και φωνάζει συνθήματα
Δημοσιεύτηκε από Emily Paraksenidou στις Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
Επίθεση σε αστυνομικούς
Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 22:00, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ και πέτρες κατά ομάδας ΔΙΑΣ που συνόδευε μία διμοιρία πάνω στην αλλαγή της βάρδιας στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401.
Επίσης, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.
Στη συνέχεια διμοιρίες των ΜΑΤ μετέβησαν στην πλατεία Εξαρχείων για να εντοπίσουν τους δράστες και έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Η αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές.
«Από τύχη δεν θρηνήσαμε ζωές»
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μετά τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στη Χαριλάου Τρικούπη δήλωσε πως «στα Εξάρχεια οι δολοφονικές επιθέσεις δεν σταματούν. Από τύχη σήμερα δεν θρηνήσαμε ζωές. Αρκετά. Η κυβέρνηση πρέπει πια να περάσει από τα λόγια στις πράξεις».
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442