Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης συγκλονίζει με την εξομολόγηση του για την περιπέτεια της υγείας του, που δεν γνώριζε κανείς.

Η τηλεοπτική του επιστροφή

«Επιστρέφω στο Καφέ της Χαράς που με μεγάλη χαρά ξανακάνουμε. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα ο Χάρης Ρώμας, μου πήρε χρόνο να το πιστέψω…», είπε με χαρά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης .

Γάμος έκπληξη

Μίλησε για το γάμο – έκπληξη του που έγινε πριν δύο χρόνια είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πριν δύο χρόνια παντρεύτηκα με έναν τρόπο περίεργο. Με κάλεσαν στον γάμο μου, εγώ δεν το ήξερα και πήγα. Ήταν 150 φίλοι και συγγενείς εκεί. Ήταν ένας γάμος έκπληξη».

Η περιπέτεια της υγείας του

«Πέρασα δύο καρκίνους, έναν στο παχύ έντερο και έναν μετάσταση στον πνεύμονα, το 2009-2010. Έπαιζα στο θέατρο με απώλεια της μίας αίσθησης λόγω των χημειοθεραπειών. Δεν πρέπει να κρύβονται αυτά. Πρέπει να μαθαίνουν οι άνθρωποι ότι αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται πια και πρέπει ο κόσμος να παλεύει, να προχωράει», είπε συγκινημένος ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Η εποχή των Απαράδεκτων

«Την περίοδο των Απαράδεκτων, έγινε διπλό τρακάρισμα στον δρόμο, επειδή με είδαν. Είπαν «Α ρε Χαλακατεβάκη» και τράκαραν! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κράτησε το πραγματικό μου όνομα στο σίριαλ, επειδή στην Κρήτη το Χαλακατεβάκης σημαίνει ανακατωσούρας.»