Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: Είμαι σε σχέση εδώ και εννιά χρόνια

Χάρης Ρώμας: Είμαι σε σχέση εδώ και εννιά χρόνια

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται εδώ και εννέα χρόνια σε σχέση.

Για την προσωπική του ζωή και τον έρωτα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας, με φόντο την πολυαναμενόμενη επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς», παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Μεταξύ των δηλώσεων του, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία εννιά χρόνια.

Όπως είπε ο Χάρης Ρώμας:

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.

View this post on Instagram

Ηλιοβασίλεμα στην Ανάφη.

A post shared by Haris Romas (@harisromas) on

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024