Στο ΣΕΦ έκανε περίπατο, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην αποψινή της εμφάνιση. Η Άλμπα Βερολίνου είχε την… ατυχία να βρεθεί μπροστά της και το ταμπλό έγραψε 104-78.

Πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν 31 πόντους σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν έπαιξαν άμυνα σεμιναριακού επιπέδου. Κι όλα αυτά για… 20 λεπτά στην ουσία, καθώς στην πρώτη περίοδο οι Γερμανοί αντιστάθηκαν, ενώ η τελευταία ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν +100 πόντους και μπορούσαν να πετύχουν όσους ήθελαν. Ο Ουίλμπεκιν έδωσε άλο ένα σόου, ο Ντόρσεϊ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Φάληρο, ο Ντιμπαρτολομέο είχε γεμάτη στατιστική, ο Ουόλτερς παραμένει σταθερή αξία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Μπλακ θύμισε ότι το μπάσκετ είναι άθλημα των ψηλών κι ο Χάντερ έλεγξε την εναέρια κυκλοφορία.

Τι να αντιπαραθέσουν οι Γερμανοί σ’ αυτή τη γεμάτη φαρέτρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου; Τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, δεν έφταναν για να αποτρέψουν την ήττα, καθώς η άμυνα ήταν απολύτως δυσλειτουργική, δεν κατάφερε να σταματήσει τίποτα απ’ όσα σχεδίασε ο κόουτς της Μακάμπι.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 52-37, 83-55, 104-78.

Γράψτε το σχόλιο σας