
Θεσσαλονίκη : Πτώμα ανασύρθηκε στην θάλασσα της Νέας Κρήνης
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας πολίτης, όταν ενώ περνούσε από την περιοχή της Νέας Κρήνης στην Θεσσαλονίκη, είδε στην θάλασσα το πτώμα ενός άνδρα.
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας πολίτης, όταν ενώ περνούσε από την περιοχή της Νέας Κρήνης στην Θεσσαλονίκη, είδε στην θάλασσα το πτώμα ενός άνδρα.
Ειδικότερα ο ανυποψίαστος περαστικός αντίκρισε την σορό ενός άνδρα να επιπλέει στα νερά της Θεσσαλονίκης και αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο θάνατος του άντρα, όπως αναφέρει το thestivalgr, διαπιστώθηκε από μέλος του ΕΚΑΒ ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού η σορός ανήκει σε έναν 60χρονο.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
«Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από την Άμεση Δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, ότι άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή Ν. Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τη σορό 60χρονου ημεδαπού.
Ο θάνατος του ανωτέρω διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέβη στο σημείο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ». Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».
- Χαρίτσης: Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει τρίτη θητεία, οφείλει να λογοδοτήσει – Εκλογές να ανασάνει η χώρα
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Η τωρινή μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμη, αλλά έχασα το ένα παιδάκι»
- Βουλή: 28 cd οι δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ2 για τα 13 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
- Σχοινάς – Λαζαρίδης – Τουρνάς: Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υπουργοί που μπαίνουν στην κυβέρνηση
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA
- Βόλος: Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια – Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε

