Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας 20χρονου ναυτικού : Δεν γνωρίζω τίποτα για την τύχη του παιδιού μου

Πατέρας 20χρονου ναυτικού : Δεν γνωρίζω τίποτα για την τύχη του παιδιού μου

Από την ημέρα της πειρατείας στο Τόγκο έχουν περάσει τέσσερα 24ωρα αλλά μέχρι στιγμής - όπως τονίζει ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού - δεν υπάρχει κανένα νέο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται

Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία για την οικογένεια του 20χρονου ναυτικού που απήχθη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μετά από το ρεσάλτο πειρατών στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στο οποίο βρισκόταν ο δόκιμος μηχανικός.

Από την ημέρα της πειρατείας στο Τόγκο έχουν περάσει τέσσερα 24ωρα αλλά μέχρι στιγμής – όπως τονίζει ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού – δεν υπάρχει κανένα νέο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθώς δεν υπάρχει επικοινωνία με τους πειρατές.

Ο πατέρας του 20χρονου είναι σε απόγνωση καθώς περιμένει – μάταια μέχρι στιγμής – νέα για τον γιο του.

«Πού είναι το παιδί μου;»

«Το παιδί μου είναι στα χέρια των πειρατών και ζούμε μια αγωνία τρέλας. Δυστυχώς είναι τέταρτη μέρα σήμερα που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Οι πειρατές δεν έχουν ειδοποιήσει ούτε την εταιρεία και δεν ξέρουμε αν είναι καλά στην υγεία του και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή» σημειώνει στο Πρώτο Θέμα ο πατέρας του 20χρονου και προσθέτει.

«Πήραν το παιδί από το καράβι και τελείωσαν όλα. Μακάρι να είχαμε κάποιο νέο για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε κι εμείς. Από τη Δευτέρα που εξαφανίστηκε, δεν γνωρίζω τίποτα. Πού είναι το παιδί μου, μπορεί να μου πει κάποιος;».

Υπό άκρα μυστικότητα οι έρευνες

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται υπό άκρα μυστικότητα οι προσπάθειες της εταιρείας μέσω ειδικής ομάδας διαπραγματευτών προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους πειρατές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρξει κάποια εξέλιξη και ως εκ τούτου η οικογένεια του 20χρονου δόκιμου ναυτικού βρίσκεται στο «σκοτάδι».

Ο 20χρονος με καταγωγή από το Μεσολόγγι είχε σπουδάσει στην Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και ενώ θήτευσε στο 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024