Οι κοινές εμφανίσεις του Αναστάσιου Ράμμου και της Μυριέλλας Κουρεντή όλο και πληθαίνουν και οι φήμες, που τους θέλουν μαζί και πολύ ερωτευμένους… οργιάζουν!
Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει ορισμένα στιγμιότυπα, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι και δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμόγελά τους, έξω από νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.
Αυτά τα «καυτά» στιγμιότυπα έρχονται να ενισχύσουν τις φήμες και τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Αναστάσιο Ράμμο και την Μυριέλλα Κουρεντή να είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο!
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας