Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Yaris GR-4: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Toyota Yaris GR-4: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η κορυφαία έκδοση του νέου Yaris η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά GR-4 δίνει το στίγμα της μέσω ενός teaser και την υπόσχεση να κατασκευαστεί σε μεγαλύτερους αριθμούς από την GRMN.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της νέας γενιάς του supermini της, η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής της κορυφαίας έκδοσής του η οποία θα αναλάβει να διαδεχθεί το GRMN.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, η νέα έκδοση επιδόσεων θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της στο πλαίσιο του ράλι Αυστραλίας στις 17 Νοεμβρίου ενώ, κατά τα φαινόμενα την ονομασία GRMN θα αντικαταστήσει το διακριτικό GR-4.

Βάσει της πρώτης αυτής εικόνας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ιάπωνες, το Yaris GR-4 δείχνει να διαθέτει σαφώς πιο διογκωμένους θόλους πίσω στοιχείο που υποδηλώνει την παρουσία αυξημένου μήκους μετατροχίων, και πιο υπερτονισμένες γραμμές σε σχέση με τις ήδη γνωστές «απλές» εκδόσεις του ιαπωνικού supermini.

Πέραν των συμπερασμάτων που μπορεί να εξάγει κανείς από την πρώτη εικόνα του GR-4,  αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Gazoo Racing, Shigeki Tomoyam, θα υπάρξουν περισσότερες σπορ εκδόσεις για το νέο Yaris με στόχο να γεφυρωθεί η διαφορά ανάμεσα στις συμβατικές εκδόσεις και την κορυφαία έκδοση.

Συγκεκριμένα, όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά το στέλεχος της ιαπωνικής φίρμας από την περσινή έκθεση του Τόκυο «για την νέα γενιά του αγωνιστικού Yaris προετοιμάζουμε μια νόμιμη για το δρόμο εκδοχή του από την οποία θα κατασκευάσουμε σε 25.000 αντίτυπα κατ΄επέκταση δεν θα έχει το ίδιο στάτους με την προηγούμενη GRMN έκδοση».

Πλην των μεγαλύτερων αριθμών παραγωγής της κορυφαίας έκδοσης, θα υπάρξουν και ενδιάμεσες εκδόσεις εξοπλιστικές και με σπορ γονίδια και πλήθος επιλογών παραμετροποίησης. Αυτό που ωστόσο μένει να διευκρινιστεί είναι κατά πόσο ο αριθμός 4 που συνοδεύει τη νέα ονομασία της πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης του ιαπωνικού supermini, συνεπάγεται την παρουσία τετρακίνησης.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024