Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Σταντάρ χτύπησε την πόρτα του ΟΦΗ για τον Τσιλιανίδη»

«Η Σταντάρ χτύπησε την πόρτα του ΟΦΗ για τον Τσιλιανίδη»

Οι Βέλγοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον Κοσμά Τσιλιανίδη και έκαναν την πρώτη διερευνητική επαφή με τους Ομιλήτες – Ποια ήταν η απάντηση.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 16 πόντους.

Ενας από τους πρωταγωνιστές για την κρητική ομάδα είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και έχει κάνει πολλές ομάδες από το εξωτερικό να στρέψουν πάνω του τα βλέμματά τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ είναι η Σταντάρ Λιέγης.

Οι Βέλγοι μάλιστα δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά χτύπησαν την πόρτα των Ομιλητών για την πρώτη διερευνητική επαφή, με τους Κρητικούς όμως να ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να πουληθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μετέφεραν στους Βέλγους πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Τσιλιανίδη τον ερχόμενο Γενάρη, οπότε τα πάντα μετατίθενται για το καλοκαίρι του 2020.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 25χρονος άσος έχει αγωνιστεί και στα 9 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα σκοράρει και 5 γκολ.

Μια εξαιρετική χρονιά για τον Τσιλιανίδη, που πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης και φαίνεται έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, στο περσινό πρωτάθλημα έκανε 23 συμμετοχές με τους Αρκάδες και είχε μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ τη σεζόν 2017-2018 είχε 2 γκολ σε 22 ματς.

Ο Τσιλιανίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή, με τη φανέλα του οποίου έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία. Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε σε 18 παιχνίδι με τα χρώματα των Θεσσαλονικέων βάζοντας 1 γκολ, ενώ την επόμενη πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης (22 συμ.).

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι η Σταντάρ Λιέγης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο Βέλγιο, με την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Κλαμπ Μπριζ.

Στο ρόστερ του βέλγικου συλλόγου βρίσκονται οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά και Κωνσταντίνος Λαΐφης, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο συγκρότημα του Πρεντόμ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024