
Πάτρα : Ποινή φυλάκισης σε… λογοθεραπεύτρια με πλαστό πτυχίο
Ενοχη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας γυναίκα που διεκδίκησε και κέρδισε με πλαστό πτυχίο θέση λογοθεραπεύτριας στο νοσοκομείο της πόλης.
Ενοχη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας γυναίκα που διεκδίκησε και κέρδισε με πλαστό πτυχίο θέση λογοθεραπεύτριας στο νοσοκομείο της πόλης.
Απάτη κατ’ εξακολούθηση
Η γυναίκα αντιμετώπιζε την κατηγορία της απάτης κατ΄ εξακολούθηση και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης με αναστολή.
Οπως μεταδίδει το thebest.gr, η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο εδώλιο αφού πήρε θέση λογοθεραπεύτριας σε νοσοκομείο της Πάτρας με πτυχίο εκπαιδευτηρίου του οποίου η άδεια λειτουργίας είχε ανακληθεί λόγω διάφορων παρατυπιών, που είχαν διαπιστωθεί από πιστοποιημένους φορείς ελεγκτών και επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.
Το εκπαιδευτήριο ανήκε στη μητέρα της
Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η κατηγορούμενη φαινόταν καταχωρημένη στο δυναμικό του εκπαιδευτηρίου – το οποίο ανήκε στη μητέρα της – ως καθηγήτρια (είχε και πτυχίο πληροφορικής) αλλά και ως μαθήτρια.
Η καταγγελία
Τη θέση στο νοσοκομείο διεκδίκησαν δύο γυναίκες και όταν την κέρδισε η κατηγορούμενη η άλλη υποψήφια ζήτησε να ελεγχθεί ο φάκελός της.
Ετσι, βρέθηκε στο εδώλιο για απάτη σε βάρος της συνυποψήφιάς της. Αρνήθηκε τα πάντα και κυρίως το ότι γνώριζε πως είχε διαπράξει απάτη, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο.
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»


