Με 9 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, η Λειψία απέχει ελάχιστα από την πρόκριση στους «16» του Champions League.
Η γερμανική ομάδα επικράτησε για δεύτερη φορά της επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αυτή τη φορά με 2-0 στη Ρωσία και χρειάζεται άλλη μία νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.
Η Λειψία προηγήθηκε 1-0 με συρτό σουτ του Ντέμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 63’ με τον Ζάμπιτζερ, ο οποίος σκόραρε με πλασέ στην αντεπίθεση.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.