Πάνω απο 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μόναχο, «προσοχή» συστήνει η Αστυνομία

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι με την Μπάγερν, αλλά οι αρχές ζητούν από τον κόσμο να είναι προσεκτικός

 Οι οπαδοί το Ολυμπιακού ετοιμάζουν εκστρατεία για το Μόναχο. Οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν την Τετάρτη (19:55) κόντρα στην Μπάγερν, έχοντας στο πλευρό τους πάνω από 3.000 οπαδούς τους. Οι οποίοι, είτε θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα, είτε από τη Γερμανία και της γύρω χώρες, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Και να την υποστηρίξουν ίσως στο δυσκολότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Βεβαίως, η παρουσία τόσων πολλών οπαδών σε μια πόλη το εξωτερικού, πάντοτε πρέπει να γίνεται με προσοχή και ηρεμία. Καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος τι θα συναντήσει. Ακόμη και στη Γερμανία, όπου οι αρχές είναι πολύ σκληρές και άμεσες στις δράσεις τους. Απαγορεύοντας και προλαμβάνοντας άσχημα γεγονότα.

Ωστόσο, ειδικά σε σε ό,τι έχει να κάνει με τους οπαδούς που θα βρεθούν μόνοι τους στο Μόναχο και θα κινούνται στην πόλη αποκομμένοι από τον μεγάλο όγκο του κόσμο, θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή. Ωστε να αποφευχθούν τα παρατράγουδα και να μην προκύψουν άσχημες καταστάσεις.

Εξάλλου, δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από το περιστατικό βίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η Αστυνομία, λοιπόν, δεν αποκλείεται κάποιοι εκ των σκληροπυρηνικών οπαδών της Μπάγερν να θέλουν να κάνουν… αντίποινα στους αντίστοιχους του Ολυμπιακού. Με τις ελληνικές αρχές, πάντως, να βρίσκονται σε εγρήγορση και συνεχή επικοινωνία με τις αντίστοιχες γερμανικές, ώστε να αποφευχθεί κάθε τέτοια περίπτωση. Ενώ όπως συμβαίνει πάντα, μέλη της Αθλητικής Βίας, θα βρεθούν στο Μόναχο για να συνεργαστούν με την τοπική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Οι δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει του τελικού του Conference League (vid)

Χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο τελικός του Conference League θα μεταδοθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα από ελεύθερο κανάλι (MEGA), με τον ηγέτη των Πειραιωτών να καλεί επίσης στο γήπεδο τον μικρό ΠΑΟΚτσή Γιαννάκη, που συγκίνησε όλη τη χώρα στο πρόσφατο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Με Βέρμπιτς και Σένκεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού – Εκτός ο Ιωαννίδης

Ο Χρήστος Κόντης στην πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό είναι η ενέργεια

Το βασικό ζητούμενο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι να βγάλουν οι παίκτες του στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ενέργεια που είχαν και κόντρα στην ΑΕΚ

Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Το Άνφιλντ αποχαιρετά τον Γιούργκεν Κλοπ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ σχεδιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό για να αποχαιρετήσουν τον Γερμανό τεχνικό

Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ο Όρτα «υπογράφει» νέα συνθήκη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ο 27χρονος μέσος της ομάδας του λιμανιού είναι ο παίκτης που ανεβάζει ταχύτητα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων»

Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος

LIVE: Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ

LIVE: Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ για την 34η αγωνιστική της Βundesliga.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σπάνε το απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ: Συγκέντρωση στην Καμάρα και γιγαντοοθόνη στην Τούμπα (Pic)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεσηκώνονται ενόψει του «τελικού» με τον Άρη προαναγγέλλοντας συγκέντρωση στην Καμάρα με πορεία στο Μακεδονία Παλάς και μετά στην Τούμπα

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τα 5 «στοιχήματα» της 9ης Ιουνίου

Οι στόχοι και οι εκτιμήσεις των κομματικών επιτελείων για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλία, την Κρήτη και την Αχαΐα

Ελένη Ευαγγελοδήμου
Ελένη Ευαγγελοδήμου

Πώς χάνουμε τέσσερις ΕΝΦΙΑ τον χρόνο

Αποκαλυπτικά στοιχεία από τις φορολογικές δηλώσεις: 6 στους 10 επαγγελματίες και 9 στους 10 αγρότες δηλώνουν εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ. Η μεγάλη ψαλίδα μεταξύ της καταναλωτικής δαπάνης σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματα

Μαρία Βουργάνα
Μαρία Βουργάνα
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007