Η πεντάρα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν το κύκνειο άσμα για τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν με τον Κροάτη τεχνικό να αποτελεί παρελθόν μετά από περίπου 1,5 χρόνο στην ομάδα.
Ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χανς Φλικ, θα είναι αυτός που θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο αρχικά για το ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη αλλά και στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο με τον αντικαταστάτη να αναμένεται στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, την επόμενη εβδομάδα.
Ποιος θα είναι αυτός; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τους βασικούς υποψήφιους να φαίνεται πως είναι πέντε αυτή τη στιγμή.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.