Η Μπάγερν απέλυσε τον Κόβατς τρεις μέρες πριν τον Ολυμπιακό
Η 5άρα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να ανακοινώσουν την απόλυση του Νίκο Κόβατς! Ο Χανς Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών στο ματς με τον Ολυμπιακό
Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δεν περίμενε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αποφάσισε την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Μάλιστα η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε στο twitter την απόλυση του Κροάτη τεχνικού το βράδυ της Κυριακής.
Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι η συντριβή της Μπάγερν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1, οδήγησε την διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας, στην απόφαση απόλυσης του Κόβατς.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο Χανς Φλικ, ο οποίος ήταν βοηθός του Κόβατς. Ο Φλικ θα είναι στον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.