Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύριε Τσίπρα, η Βουλή δεν είναι πεζοδρόμιο…

Κύριε Τσίπρα, η Βουλή δεν είναι πεζοδρόμιο…

Οι επίδοξοι λοιπόν πολιορκητές του ιερού τεμένους της Βουλής είναι έτοιμοι να υποστούν μια ακόμη χειρότερη ήττα και από εκείνη της τριπλής τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης

Η τελευταία απόπειρα απελπισμένης αυτοπροβολής, αλλά στην ουσία πολιτικής αυτοκτονίας του Αλέξη Τσίπρα, με στόχο την ανάκτηση της δημεγερτικής του ματαιοδοξίας, είναι η μετατροπή της αίθουσας συνεδριάσεων της Προανακριτικής Επιτροπής, στο προσφιλές για τους «ημετέρους» μπαχαλάκηδες πεζοδρόμιο.

Οι πάντες θυμούνται, ότι λίγα 24ωρα, μετά την δια της ψήφου του Εκλογικού Σώματος αποπομπή του Αλέξη Τσίπρα, από το Μέγαρο Μαξίμου, ο εθισμένος σε αντικοινοβουλευτικές ταραχές πρώην πρωθυπουργός, δήλωνε ότι ο ΣΥΡIΖΑ θα κατέβει στο πεζοδρόμιο.

Δεν το πέτυχε ο άμοιρος, διότι βρήκε μπροστά του έναν Χρυσοχοΐδη, που μέσα σε λίγα δεκαήμερα άρχισε το συστηματικό καθάρισμα από την κόπρο του Αυγείου, τόσο στα Εξάρχεια και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όσο και στα άλλοτε κλεινά, αλλά αγρίως λεηλατημένα στην περίοδο 2015-2019, πέριξ (Πολυτεχνείο-Μουσείο, πρώην ΑΣΟ και ΕΕ, Μασσαλίας και Σόλωνος και βάλε).

Εδώ πλέον ισχύει η επωδός, το ρεφρέν από το τραγούδι του Τσιτσάνη «το βαπόρι απ’ την Περσία»…

«Τώρα κλαίνε όλα τ’ αλάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια»!

Φυσικά, με τους στίχους αυτούς, εννοούμε το στερητικό σύνδρομο όχι μόνον των ναρκωτικών αλλά της… αναφλεγμένης κυβερνητικής περιόδου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Τελευταία λοιπόν απρόσφορος απόπειρα κατάληψης των… «θερινών ανακτόρων» του ελληνικού κοινοβουλίου, η άλωση της αίθουσας της Προανακριτικής, με τον πολιορκητικό κριό της υπέροχης και ανεπανάληπτης γελοιογραφίας του Δημήτρη Χαντζόπουλου, στην «Καθημερινή» (31.10.2019).

Οι επίδοξοι λοιπόν πολιορκητές του ιερού τεμένους της Βουλής είναι έτοιμοι να υποστούν μια ακόμη χειρότερη ήττα και από εκείνη της τριπλής τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης. Την ήττα και του τελευταίου ψήγματος πολιτικής σοβαρότητας, η οποία και ισοδυναμεί με το αμετάκλητο διαζύγιό τους με την κοινοβουλευτική ευπρέπεια, γιατί όχι και με την αξιοπρέπεια του κυρίαρχου ελληνικού λαού!

Και κλείνει το σημείωμα αυτό με το ανεπανάληπτο «ΑΝ».

«Αν ν’ αντικρίζεις σου βαστά το θρίαμβο και τη συμφορά παρόμοια, κι έτσι να φέρεσαι σ’ αυτούς τους δύο τυραννικούς απατεώνες, άντρας αληθινός θα σαι παιδί μου…».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024