Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΛ- ΟΦΗ 3-2

ΑΕΛ- ΟΦΗ 3-2

Φοβερό ματς στο «AEL FC Arena», με την ΑΕΛ να επιστρέφει από το 0-2 του ΟΦΗ στο 7', να ανατρέπει πλήρως το σκηνικό και να παίρνει μεγάλη νίκη με 3-2, χάρις στα γκολ των Μόρα, Μιλοσάβλιεβιτς και Ντάουντα.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «AEL FC Arena», με την ΑΕΛ να επιστρέφει από το 0-2 του ΟΦΗ στο 7′, να ανατρέπει πλήρως το σκηνικό και να παίρνει μεγάλη νίκη με 3-2, χάρις στα γκολ των Μόρα, Μιλοσάβλιεβιτς και Ντάουντα.

Προβάδισμα από τα… αποδυτήρια

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στα 47 δευτερόλεπτα με τον Νούνιτς, αλλά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε, σημειώνοντας ένα υπέροχο γκολ. Μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Σεμέδο με εντυπωσιακή λόμπα «κρέμασε» τον Κρίστινσον, γράφοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσιλιανίδης έκλεψε τη μπάλα, πέρασε τον Μόρα και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ισλανδό γκολκίπερ, πλασάροντας για το 0-2 (πέμπτο γκολ στο πρωτάθλημα). Αναμφίβολα εκρηκτικό ξεκίνημα για τους Κρητικούς που έδειξαν να παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αντίδραση ΑΕΛ, VAR και… χαμός

Στο 13′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πανηγυρίσουν, με τον Μόρα να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, μειώνοντας σε 1-2. Το ματς «κυλούσε» ήρεμα στα επόμενα λεπτά μέχρι και τη φάση του 35ου λεπτού.

Ο Ουάρντα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ουάιλι, αλλά έπειτα από υπόδειξη VAR, το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ (ήταν εκτεθειμένος ο Μιλοσάβλιεβιτς στην αρχή της φάσης). Η απόφαση δεν άρεσε ιδιαίτερα στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, προκαλώντας την αποβολή του από τον διαιτητή Κομίνη.

Ανατροπή σκηνικού και ολική ανατροπή

Ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά η ομάδα του Γρηγορίου ήταν εκείνη που βρήκε γκολ ισοφαρίζοντας με τυχερό τρόπο. Στο 68′ ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γουάλι.

Τη νίκη και τη μεγάλη ανατροπή για τους «βυσσινί» υπέγραψε η «χρυσή» αλλαγή του Γρηγορίου, Ντάουντα. Ο Νιγηριανός μπήκε στο 76ο λεπτό και με όμορφο τελείωμα εκτός περιοχής από πάσα του Ουάρντα, υπέγραψε το τελικό 3-2.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (82′ Φατιόν), Μπράλιτς (62′ Ασούμπρε), Νούνιτς (76′ Ντάουντα), Στάνκοβιτς

ΟΦΗ: Γουόλι, Σακόρ (75′ Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81′ Μάνος)

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024