Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμι Μουρ : «Ήταν σαν να εμφανιζόταν ένα τέρας» λένε οι κόρες της

Ντέμι Μουρ : «Ήταν σαν να εμφανιζόταν ένα τέρας» λένε οι κόρες της

Μια εκ βαθέως συνέντευξη με τις κόρες της έδωσε πριν από λίγες ημέρες η 56χρονη σταρ του Χόλιγουντ Ντέμι Μουρ με τις Ρούμερ, Σκουτ και Ταλούλα να μιλάνε ανοιχτά για τους εθισμούς της ηθοποιού.

Μια εκ βαθέως συνέντευξη με τις κόρες της έδωσε πριν από λίγες ημέρες η 56χρονη Ντέμι Μουρ με τις Ρούμερ, Σκουτ και Ταλούλα να μιλάνε ανοιχτά για τους εθισμούς της ηθοποιού.

«Ήταν σαν να εμφανιζόταν ένα τέρας. Θυμάμαι πως είχα το άγχος ότι θα μου ορμούσε όταν έβλεπα πως τα μάτια της να κλείνουν λίγο περισσότερο. Ή πως ήταν πολύ στοργική μαζί μου όταν ήταν νηφάλια…»

Η Ντέμι Μουρ εμφανίστηκε με τις τρεις κόρες της στην σειρά της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ, το «Red Table Talk» με την συζήτηση κάποια στιγμή να στρέφεται στο πώς η οικογένεια αντιμετώπισε τις εξαρτήσεις της ηθοποιού από το αλκοόλ και τα παυσίπονα στο παρελθόν.

Η Ντέμι Μουρ στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Inside Out», αποκάλυψε πολλά άγνωστα πράγματα για την ζωή της, τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, με τον οποίο έχει αποκτήσει τις τρεις κόρες της, αλλά και το γεγονός ότι έπινε πολύ και έκανε χρήση κοκαΐνης στα 20 της, προτού μπει σε κλινική αποτοξίνωσης στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και τελικά καταφέρει να μείνει νηφάλια τα επόμενα χρόνια.

Πρόσθεσε επίσης, πως είχε μια υποτροπή μετά από μια αποβολή κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ και πως είχε μια κρίση σε ένα πάρτι το 2012, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης υποξειδίου του αζώτου και συνθετικής κάνναβης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Ντέμι Μουρ στα απομνημονεύματά της σοκάρει επίσης, με την αποκάλυψη πως έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της, με τον Έλληνα βιαστή της να την «αγοράζει» από την μητέρα της έναντι 500 δολαρίων.

Η άλλη κόρη της, Ρούμερ περιέγραψε, με την σειρά της, την γκάμα των συναισθημάτων που βίωνε η μητέρα της όταν ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και των χαπιών.

«Ήταν πολύ παράξενο, υπήρχαν στιγμές που θύμωνε πάρα πολύ» ανέφερε. «Θυμάμαι τις στιγμές που ήταν πολύ αναστατωμένη και έπρεπε να την αντιμετωπίζουμε σαν παιδί, να της μιλάμε σαν να είναι παιδί. Δεν ήταν η μαμά που μας μεγάλωνε».

https://www.instagram.com/p/B3Ks0ADB6M3/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024