Θεσσαλονίκη : Συλλήψεις αλλοδαπών στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης
Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες από τις 14:00 έως τις 21:00 στις ευρύτερες περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης και των Διαβατών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης, στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Π.Σ. Αναγνωστοπούλου και στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.
Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 137 αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν 73, καθώς δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442