Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνη : «Αθώος ο πατέρας μου, θέλουν να καλύψουν τον παππού» λέει η κόρη του ιερέα

Μάνη : «Αθώος ο πατέρας μου, θέλουν να καλύψουν τον παππού» λέει η κόρη του ιερέα

Βέβαιη για την αθωότητα του πατέρα της, ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στη Μάνη, εμφανίστηκε η κόρη του

Βέβαιη για την αθωότητα του πατέρα της, ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στη Μάνη, εμφανίστηκε η κόρη του.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια είναι άδικο να κατηγορείται ο πατέρας της για παιδεραστία, αφού όχι μόνο είναι αθώος, αλλά δεν είχε δώσει και ποτέ στη ζωή του δικαίωμα.

«Σαν πατέρας ήταν σωστός, μας πρόσεχε, μας παρείχε ό,τι θέλαμε» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1. Θεωρεί, δε, πως πρόκειται για μία πλεκτάνη από τη μητέρα του κοριτσιού, προκειμένου να καλύψει τον παππού του παιδιού.

Παράλληλα, τόνισε πως το κοριτσάκι είχε πολύ καλή σχέση με τον ιερέα, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε «μπαμπά», αν και ο ίδιος δεν το δεχόταν.

«Δεν είναι δεδομένη η κακοποίηση»

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, Ν. Ιωάννου, υπογράμμισε πως δεν είναι δεδομένη κακοποίηση της 12χρονης, καθώς απομένουν να γίνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα.

Παράλληλα, ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως το ίδιο το παιδί είχε εκμυστηρευτεί στον ιερέα πως είχε «πειραχτεί» από τον παππού, ο οποίος από την πλευρά του έχει διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες.

Αρνείται τα πάντα ο ιερέας

Την ίδια στιγμή, μέσα από τη φυλακή ο ιερέας επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται τα πάντα.

«Ουδέποτε έμεινα εγώ μόνος με το παιδί και ουδέποτε είπα στο παιδάκι να έρθει στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ το παιδάκι το περιέβαλα με στοργή και αγάπη. Το διάβαζα γιατί δεν είχε πάει ποτέ σχολείο το παιδί αυτό. To έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουνε βάλει και πιθανόν το 90% είναι η μητέρα, γιατί αυτό από την πρώτη στιγμή και σε μένα και στην κόρη μου είχε εκφράσει ότι το είχε πειράξει σεξουαλικά ο παππούς» έχει πει χαρακτηριστικά.

«Τις πήρα σπίτι μου κατά παράκληση της μητέρας»

Ο ιερέας επιμένει πως ότι του καταλογίζουν είναι αναληθές.

«Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί και ειδικά γιατί έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άντρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών. Εγώ κατά παράκληση της μητέρας τους πήρα για ενάμιση μήνα, γιατί έψαχνε να βρει εργασία γιατί ζούσαν εκεί που ζούσαν με τον παππού και τη γιαγιά ήταν μία τρώγλη πραγματική και ήταν άθλιες οι συνθήκες διαβίωσής τους» συμπλήρωσε.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024