Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνη : Σοκάρει η περιγραφή της 12χρονης - Τι υποστηρίζει ο παππούς

Μάνη : Σοκάρει η περιγραφή της 12χρονης – Τι υποστηρίζει ο παππούς

Η περιγραφή της 12χρονης στη Μάνη, η οποία ισχυρίζεται πως ο 57χρονος ιερέας, σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, σοκάρει. Την ίδια ώρα, η γιαγιά και ο παππούς της 12χρονης υποστηρίζουν πως ποτέ το εγγόνι τους δεν είχε κακοποιηθεί από εκείνους

Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κακοποίηση της 12χρονης από ιερέα σε χωριό της Μάνης.

Η περιγραφή της 12χρονης, η οποία ισχυρίζεται πως ο 57χρονος ιερέας, σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, σοκάρει.

«Μια ημέρα που η μαμά ήταν σε μια δουλειά, εγώ ήμουν στο σπίτι όπου εκεί ήταν και ο… . Κάποια στιγμή ήρθε χωρίς το παντελόνι του και το εσώρουχό του και μου έβγαλε το παντελόνι μου. Αυτό είχε γίνει και μια άλλη φορά» ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Η ανήλικη περιέγραψε μάλιστα πως η κακοποίηση της δεν έγινε μόνο μια φορά. «Ήταν γυμνός χωρίς ρούχα και με το ζόρι ήθελε να πάω στο κρεβάτι και με το ζόρι ήθελε να μου βγάλει τα ρούχα και μου τα έβγαλε. Μετά ήρθε κοντά μου πάνω μου και ξάπλωσε και τότε μπήκε η μαμά μου μέσα στο σπίτι» είπε ακόμα στην κατάθεση της η 12χρονη.

Την ίδια στιγμή, στην κατάθεσή της η 12χρονη -σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- έχει υποδείξει και τον παππού της ως δράστη κακοποίησης. Με δάκρυα στα μάτια τόσο η γιαγιά και ο παππούς της 12χρονης υποστηρίζουν πως ποτέ το εγγόνι τους δεν είχε κακοποιηθεί από εκείνους.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν αποσαφηνίζει εάν το κορίτσι έχει κακοποιηθεί. «Δεδομένου του μεγάλου χρονικού διαστήματος από το όποιο συμβάν, απαιτείται περαιτέρω ιατρικός έλεγχος και απαραίτητη η παιδοψυχιατρική εκτίμηση της ανήλικης», αναφέρεται στην ιατροδικαστική γνωμάτευση για την 12χρονη.

Αρνείται τις κατηγορίες και σπάει τη σιωπή του ο ιερέας

Στο μεταξύ, με κατηγορηματικό τρόπο αρνείται τις κατηγορίες περί ασέλγειας ο 57χρονος ιερέας, ο οποίος μέσα από τη φυλακή μίλησε στο Star ζητώντας από την δικαιοσύνη να διαλευκάνει την υπόθεση.

«Ουδέποτε ασέλγησα σε ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά εκ των οποίων τα πέντε κορίτσια. Νιώθω άσχημα για όσα γράφονται. Είμαι 33 χρόνια ιερέας και ουδέποτε έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην εκκλησία και στην τοπική κοινωνία» λέει ο 57χρονος ιερέας.

Πώς πήρε το κορίτσι σπίτι του

«Το παιδί το πήρα στο σπίτι κατά παράκληση της μητέρας αφού εκείνη αναζητούσε εργασία. Μέχρι τότε ζούσε σε μία τρώγλη σε άθλιες συνθήκες με τον παππού και τη γιαγιά. Δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο μέχρι τότε. Εγώ το περιέβαλα με αγάπη και στοργή. Μαζί μου έμεινε από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018 μέχρι τον Απρίλιο όταν και η μητέρα του νοσηλεύτηκε με νευρικό κλονισμό. Εγώ δεν είχε ούτε την κηδεμονία του παιδιού, ούτε την επιμέλεια και έτσι το παρέδωσα στις Αρχές» υποστηρίζει.

«Το κορίτσι το έχουν μπλέξει»

Για τις κατηγορίες περί ασέλγειας απαντά πως «ουδέποτε έμεινα μόνος μου με το παιδί. Το παιδί το έχουν μπλέξει σ’ αυτή την ιστορία. Πιθανώς η μητέρα του το έβαλε να τα πει αυτά. Όσο το κορίτσι ήταν μαζί μου, είχε αναφέρει στην κόρη μου, ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού, δηλαδή από τον πατέρα της μητέρας του, όσο έμεναν μαζί» υποστηρίζει.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024