Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φονικό στα Μέγαρα : «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Φονικό στα Μέγαρα : «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες που προκύπτουν από το έγκλημα στα Μέγαρα - Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του θύματος - Τι λένε συνάδελφος του 48χρονου γιατρού και φίλος του δράστη

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες που προκύπτουν από το έγκλημα στα Μέγαρα, όπου 50χρονος άνδρας δολοφόνησε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το φονικό στα Μέγαρα έγινε διότι ο 50χρονος δολοφόνος θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν να είναι βαρύτατες. Ειδικότερα, του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παραδεχτεί την πράξη και, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται τι έκανε, είχε θολώσει και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πράξη του.

Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του θύματος

Η σύζυγος του άτυχου γιατρού που έχασε τη ζωή του έσπασε τη σιωπή της μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ηταν γύρω στις 19:00 και, ενώ βρισκόμουν στην αυλή του σπιτιού μας , άκουσα κάποιον να ζητά τον σύζυγο μου. Αρχικά δεν κατάλαβα ότι ήταν ο κατηγορούμενος. Φώναξα τον άντρα μου που ήταν στην ταράτσα και όταν εκείνος κατέβαινε από την σκάλα, το άτομο που βρισκόταν έξω, έσπρωξε την πόρτα και τότε είδα ότι ήταν ο γαμπρός μου» περιγράφει και συνεχίζει:

«Έβγαλε ένα όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “Ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεχόταν απειλές»

Στο μεταξύ, συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι γνώριζε για τις απειλές που δεχόταν το θύμα από τον γαμπρό του.

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει… Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

Διαβάστε επίσης: «Φίλησε το παιδί πριν σκοτώσει τον κουνιάδο» 

«Δεν θυμόταν τι έγινε»

Από την πλευρά του, ο αδερφός του δράστη ανέφερε στην κατάθεση του ότι ο 50χρονος ήταν σε σοκ και δεν θυμόταν τι είχε γίνει στο φονικό.

«Την Πέμπτη γύρω στις 19.30 μου τηλεφώνησε ο αδερφός μου και μου ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, στα Μέγαρα, για να δει το παιδί και μετά από αυτό δεν θυμόταν τι είχε γίνει. Όπως μου είπε, όμως, πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Ο χωρισμός με τη γυναίκα του τον είχε στρεσάρει. Τον είχε αγχώσει το γεγονός ότι εκείνη θα έφευγε στην επαρχία μαζί με το παιδί…».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024