Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Απογοητεύει ο Ζαμπά - «Ψάχνεται» να φύγει

ΠΑΟΚ : Απογοητεύει ο Ζαμπά – «Ψάχνεται» να φύγει

Ο Λεό Ζαμπά είναι απογοητευτικός τη φετινή σεζόν με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι περιορισμένος κάτι που ωθεί τον Βραζιλιάνο στην έξοδο από την Τούμπα. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης και οι ενδιαφερόμενοι που δεν υπάρχουν προς το παρόν.

Το καλοκαίρι του 2018 ο ΠΑΟΚ έδωσε περίπου πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λεό Ζαμπά με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ στα 19 του χρόνια να αποτελεί μια πολύ μεγάλη επένδυση για τον Δικέφαλο που έβλεπε στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μελλοντικά θα μπορούσε να αποφέρει στην πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η πρώτη του χρονιά με τα ασπρόμαυρα ήταν εξαιρετική καθώς σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ζαμπά κατέγραψε 7 γκολ και 11 ασίστ με τις προσδοκίες να γίνονται ακόμη μεγαλύτερες για τη φετινή σεζόν. Κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο 21χρονος άσος έχει αγωνιστεί 9 φορές φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν έχει κάποιο γκολ ή ασίστ με τις εμφανίσεις του να είναι απογοητευτικές κάτι που έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας καθώς βλέπει μια τεράστια επένδυσή της να μην αποδίδει.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επίσης δείχνει να μην τον υπολογίζει και δεν θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Βραζιλιάνος με τον ίδιο να εμφανίζεται να… ψάχνεται ενόψει Ιανουαρίου ώστε να αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024