Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ : Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανικά αντικείμενα

Μέγκαν Μαρκλ : Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανικά αντικείμενα

Η Μέγκαν Μαρκλ έβαλε την ποδιά της και έφτιαξε τούρτα σε ζαχαροπλαστείο που δημιουργήθηκε από κακοποιημένες γυναίκες στο Λονδίνο. Παράλληλα, προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και μία έμμεση αναφορά στην πίεση που νιώθει από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά της, καθώς επισκέφτηκε σήμερα ζαχαροπλαστείο για γυναίκες σε ευάλωτη κατάσταση.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και δεν δίστασε να βάλει την ποδιά που της έδωσαν, αλλά και να βοηθήσει στην διακόσμηση μιας τούρτας με φράουλες.

Το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο δημιουργήθηκε από γυναίκες που υπήρξαν θύματα βίας, κακοποίησης ή trafficking και είχε παρουσιαστεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, το οποίο είχε επιμεληθεί εν μέρει η ίδια η Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών με τις γυναίκες στο ζαχαροπλαστείο και δημοσίευσε ένα βίντεο σήμερα το πρωί, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

Earlier this week The Duchess of Sussex visited the women of @LuminaryBakery as they celebrated the opening of their new location. It was a special moment to acknowledge the spirit of Luminary and their remarkable business model that opens its arms to women from vulnerable circumstances (be it abuse, poverty, trafficking, marginalisation) and equips them with the job skills and confidence to succeed. Having sat down with @luminarybakery at their flagship location earlier this year and from that inspiring visit choosing to feature them as #ForcesForChange in the September issue of @britishvogue, Her Royal Highness was proud to be invited to attend the launch of their second bakery. This addition will enable the organisation to provide services, support and mentoring for four times the number of women. Luminary Bakery – a sustainable grassroots organisation in the heart of London – is a beautiful example of community and uplifting those during hardship for the greater good. If you find yourself in the area, please visit and support the women of @LuminaryBakery to enjoy their delicious baked goods and to see the impactful work they’re doing. Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Η εξομολόγηση της Μέγκαν: «Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανικά αντικείμενα»

Πριν από μερικές ημέρες παραδέχθηκε ότι δεν είναι καλά μετά την γέννηση του παιδιού της και όσα συμβαίνουν με τον Τύπο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μάρκλ ανοίχθηκε για ακόμη μια φορά σήμερα, την ώρα που συνομιλούσε με μία γυναίκα, η οποία επέζησε αφού δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον πρώην σύντροφο της.

Όπως δήλωσε αναφορικά με τα όσα δεινά έχουν περάσει οι γυναίκες αυτές, καταφέρνοντας τελικά να σταθούν ξανά στα πόδια τους, δήλωσε πως οι άνθρωποι δεν είναι «μηχανικά αντικείμενα που χρειάζεται να επισκευαστούν».

«Υπάρχει μία κουλτούρα άμεσης ικανοποίησης» συνέχισε η Μέγκαν, υπογραμμίζοντας πως οι άνθρωποι θα πρέπει να θεωρούνται «τραυματισμένα άτομα που πρέπει να θεραπευτούν».

Πρόκειται ίσως για μία δήλωση που αναφέρεται έμμεσα στις δυσκολίες και το κράξιμο που βιώνει από τα βρετανικά μέσα.

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 και πριν από 5 μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, είπε στην δημοσιογράφο Μπραϊόνι Γκόρντον της Daily Telegraph:

«Διαπίστωσα πως αν αφαιρέσεις όλα αυτά τα στρώματα, ως άνθρωποι και ιδίως ως γυναίκες, μπορούμε να βρούμε μια πολύ βαθιά σύνδεση μεταξύ μας και μια κοινή κατανόηση. Η ζωή μας μπορεί να είναι διαφορετική, το υπόβαθρό μας, οι εμπειρίες μας, όλα ποικίλλουν, αλλά διαπιστώνω πως σε αυτές τις στιγμές σύνδεσης, γίνεται σαφές πως οι ελπίδες μας, οι φόβοι μας, οι ανασφάλειές μας, όλα αυτά που κρύβουμε, είναι λίγο πολύ τα ίδια».

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσθεσε επίσης πως από τότε που μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο «οι άνθρωποι έχουν μια προσδοκία όταν πηγαίνω κάπου», αλλά το μόνο που θέλει η ίδια είναι να «περνούν όμορφα».

Όλο αυτό έρχεται μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής που συνέταξε η βουλευτής Χόλι Λιντς και την οποία υπέγραψαν 71 γυναίκες συνάδελφοί της στο βρετανικό Κοινοβούλιο, εκφράζοντας την δημόσια στήριξή τους στην νέα Δούκισσα και αναφέροντας πως τα βρετανικά ΜΜΕ διασπείρουν συκοφαντίες για τον χαρακτήρα της.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024