Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 83-77

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 83-77

Η Βαλένθια έφερε την Μπαρτσελόνα στα όρια της, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από τη Βαρκελώνη. Ο Χίγκινς το τρίποντο του αγώνα

Σε μια βραδιά που τα… θεωρητικά «μεγάλα» κλαμπ είδαν τον ουρανό με τ’ άστρα, η Μπαρτσελόνα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Επιβλήθηκε (δύσκολα) της Βαλένθια με 83-77, μετρά 5/5 και διασκεδάζει με τις ήττες των άλλων. Βεβαίως τίποτα δεν καθορίζει η 5η αγωνιστική, πέραν του ότι δεν υπάρχουν… χαλαρές βραδιές στην Ευρωλίγκα.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Βαλένθια, η οποία μπορεί να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, έφερε όμως τους «μπλαουγκράνα» στα όρια τους, όταν ο Λόιντ με τρίποντο μείωσε σε 76-75, λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία. Από εκεί και πέρα μια αλληλουχία αποτυχημένων ενεργειών (ο Λαμπεϊρί σταμάτησε τον Κούριτς, ο Ντούμπλιεβιτς έχασε το καλάθι μπροστά στον Ντέιβιτς), ήρθε ο Ντέιβις με 2/2 βολές να δώσει μια ανάσα στους γηπεδούχους (78-75).

Ο Χάνγκα πήρε επιθετικό από τον Λόιντ και θα ήραν ο παίκτης του αγώνα, αν δεν έρχονταν ο Χίγκινς με ένα τεράστιο τρίποντο να γράψει το 81-75 και να υπογράψει τη νίκη της ομάδας του. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός, δείχνοντας πως δεν δαπανήθηκαν άδικα τόσα χρήματα για την απόκτησή του.

Πολύ καλή εμφάνιση ο Μίροτιτς, μια χαρά ήταν ο Χάνγκα, βοήθησε ο Αμπρίνες, όμως ο Πέσιτς δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του. Ο Λόιντ βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, ο Σαν Εμετέριο με τον Ντούμπλεβιτς είχαν καλές και κακές στιγμές, ο… Δαυίδ δεν κατόρθωσε να νικήσει τον… Γολιάθ, στο τέλος του πρώτου μισού της πρώτης διαβολοβδομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 44-41, 62-65, 83-77.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024