Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτό για Ρότσεστι και Ριντ ενόψει Μακάμπι

Ανοιχτό για Ρότσεστι και Ριντ ενόψει Μακάμπι

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ πιθανό απέναντι στην Μακάμπι να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού – Από τι θα κριθεί η συμμετοχή του Ριντ

Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν επικεντρωθεί πλέον στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένα δύσκολο παιχνίδι, για το οποίο ο Κεμζούρα προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του, έχοντας πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Οι Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ έχουν γαστρεντερίτιδα, ενώ μάλιστα ο Λιθουανός φόργουορντ πήγε και στο νοσοκομείο.

Η συμμετοχή τους στο ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη και είναι πολύ πιθανό να πάρουν θέση στην 12άδα οι Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι. Οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες, οι οποίοι σήμερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτός που έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ο Ρότσεστι, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπόλντγουιν ο οποίος είναι φευγάτος από το λιμάνι του Πειραιά. Τα προβλήματα των Μιλουτίνοφ και Ρούμπιτ, ωστόσο, ενδέχεται να ενεργοποιήσουν τον Γουίλι Ριντ, αφού ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει χωρίς σέντερ!

Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα. Ο Κεμζούρα θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μιλουτίνοφ και Ρούμπιτ και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα δώσει θέση στην 12άδα στον Ριντ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024