Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντε Μινόρ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Ντε Μινόρ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας στους «16» του Παρισιού θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ, που κέρδισε με 2-0 σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Masters που διεξάγεται στο Παρίσι έμαθε πριν από λίγο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας θα αναμετρηθεί με τον Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 σετ τον έμπειρο Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και μάλιστα τα δύο σετ κρίθηκαν στα τάι μπρέικ. Ο Αυστραλός και στα δύο ήταν εξαιρετικός και κυριάρχησε πλήρως στο κορτ, παίρνοντας το πρώτο με 7-2 και το δεύτερο με 7-1.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ντε Μινόρ, με τον συμπατριώτη μας να μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες φορές που κοντραρίστηκε με τον νεαρό τενίστα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής είχε κέρδισε τον Ντε Μινόρ στον τελικό του Next Gen Finals 2018 στο Μιλάνο, αλλά και στο Τόκιο πάλι το 2018.

Το παιχνίδι, πάντως, δεν θα είναι εύκολο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ο Αυστραλός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το απέδειξε άλλωστε περίτρανα με τη συμμετοχή του πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του τουρνουά που διεξήχθη στη Βασιλεία.

Ο νικητής του παιχνιδιού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά της παριζιάνικης διοργάνωσης.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024