Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Θέλει νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ολυμπιακός : Θέλει νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία για την 5η αγωνιστική σε ένα ματς δύσκολο και απαιτητικό, που αν καταφέρει και πάρει θα αντιστρέψει το κλίμα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα όπου απόψε (19:00) αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της regular season της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ρεκόρ 1-3 μετά από τέσσερις αγώνες δίνουν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, που όμως μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία όλης της ομάδας και του κόσμου. Η ρώσικη αρκούδα είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός περνάει πάντα δύσκολα στη Ρωσία, όμως έχει μια μοναδική ευκαιρία για να δώσει το 100% και να διεκδικήσει μια νίκη που θα τον βάλει και πάλι στο παιχνίδι της οκτάδας.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν με 13 παίκτες στη Μόσχα, αλλά χωρίς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τον Γουίλι Ριντ και τον Τέιλορ Ρότσεστι, ελπίζοντας ότι θα είναι διαθέσιμοι, σε δύο μέρες (1/11) κόντρα στη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Από εκεί και περα ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες για την ομάδα του Δημήτρη ιτούδη, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Κουφό και τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024