Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός και ειδικότερα ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα, χωρίς ωστόσο να βιάζονται

Ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και μερικές μέρες, με την απόφαση να είναι ειλημμένη από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Οι πράσινοι λοιπόν βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή, προς το παρόν όμως δεν βιάζονται για τον αντικαταστάτη του Νταμπίζα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται καθημερινά σχεδόν προτάσεις για τεχνικούς διευθυντές, τα ονόματα είναι δεκάδες, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.

Δεδομένα κάποιοι εξ αυτών που προτείνονται εξετάζονται, όμως ο Αλαφούζος φέρεται να ψάχνει έναν τεχνικό διευθυντή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Στόχος του είναι να αναλάβει κάποιος που είναι ικανός στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσουν να έρθουν νεαροί σε ηλικία παίκτες που θα προσφέρουν ή να προβιβαστούν παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό ψάχνονται και για διευθυντή της Ακαδημίας, με τους Γιάννη Βονόρτα, Βαγγέλη Σάμιο και Έβανς Παυλόπουλο να είναι αυτοί που ακούγονται προς το παρόν.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024