Την πιστοποίηση της μερικής καταβολής του συνολικού ποσού των 2.946.000 ευρώ έναντι του συνολικού ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.010 ευρώ, που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 03.06.2019, ανακοίνωσε επισήμως την Τετάρτη το Γενικό Εμπορικό Μητρώο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά αναφέρεται:
«Με την από 14-10-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που είχε αποφασιστεί με την από 03.06.2019 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατά το ποσό των 2.946.000,00€, με καταβολή μετρητών, διά εκδόσεως 9.820.000 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης.
Έτσι, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 39.378.934,80€, διαιρούμενο σε 131.263.116 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης, εκ των οποίων το 10%, ήτοι 13.126.312 μετοχές ανήκουν στο ιδρυτικό της Π.Α.Ε. ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις