Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Νίκος Χατζής, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Ο Έλληνας κόουτς απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας Εφήβων της Ένωσης, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2017-18,

Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε δύσκολη στιγμή την αποχώρηση του, ενώ η Ένωση τον ευχαρίστησε και σημείωσε ότι η πόρτα θα παραμείνει ορθάνοικτη για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει τη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Χατζή.

Ο πρώην αρχηγός της «Βασίλισσας» συνέβαλε αποφασιστικά στη στήριξη των παραγωγικών Τμημάτων της ΑΕΚ, ενώ την περίοδο 2017-2018 καθοδήγησε ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Χατζής παραμένει επίλεκτο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και η πόρτα της ορθάνοικτη για το μέλλον.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στο Νίκο Χατζή καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νίκος Χατζής, δήλωσε στο aekbc.gr για την εξέλιξη:

«Στη ζωή έρχονται κι αυτές οι δύσκολες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη, τον κ. Σάκοτα για την ευκαιρία, που μου έδωσε να δουλέψω στο ξεκίνημά μου ως προπονητής στην ΑΕΚ, τον κ. Νικολάου για τη συνεργασία που είχαμε επί όλων των θεμάτων, και φυσικά όλους τους προπονητές και αθλητές με τους οποίους ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο