Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τολιόπουλος: «Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, δεν έχω δώσει άλλο δικαίωμα»

Τολιόπουλος: «Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, δεν έχω δώσει άλλο δικαίωμα»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στη media day της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Αντβέρπ, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον προπονητή της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ (30/10, 19:00) για την τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στη media day της «Ένωσης» για το παιχνίδι και την ανάγκη επιστροφής στις νίκες.

Παράλληλα μίλησε για το περιστατικό που είχε με τον προπονητή της ομάδας κόντρα στο Ρέθυμνο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω ότι στην καριέρα μου δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο άλλο δικαίωμα. Οι παίκτες, την ώρα του αγώνα, μπορεί να φτάσουν στους 500 σφυγμούς. Πιστεύω καταρχάς ότι είναι άδικο κάποιος να κοιτά από την τηλεόραση και να διαβάζει τα χείλη ενός παίκτη, την ώρα που είναι στον αγώνα.

Σίγουρα δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε αποτελέσματα και γι’ αυτό απολογούμαστε, αλλά καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα μες στην ομάδα γιατί δεν υπάρχουν».

Σχετικά με τη συνέχεια για την ομάδα του, τόνισε: «Είναι η μόνη ευκαιρία για restart. Είναι must win παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε, όχι το 100%, αλλά το 1000%.

Η νίκη είναι απαραίτητη και για την ψυχολογία μας και για λόγους βαθμολογικούς. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε όλοι μαζί, να βρούμε τι φταίει, αλλά αυτό θα λυθεί μόνο μέσω σκληρής δουλειάς στην προπόνηση.

Ταπεινά και με πολύ σκληρή δουλειά θα βρούμε το δρόμο μας, γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μέχρι τώρα χάνουμε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει όποιος κι αν είναι ο λόγος».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024