Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάντερ: «Μην μας υποτιμάτε, να συνεχίσουμε έτσι για το Final Four»

Πάντερ: «Μην μας υποτιμάτε, να συνεχίσουμε έτσι για το Final Four»

Την πίστη του σε συμπαίκτες και προπονητή έδειξε ο Πάντερ μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τους «ερυθρόλευκους».

Την πίστη του σε συμπαίκτες και προπονητή έδειξε στις δηλώσεις του ο Κέβιν Πάντερ έπειτα από την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ.

Επιπλέον τόνισε πως καμία ομάδα δεν πρέπει να «ξεγράψει» τους Πειραιώτες, καθώς θα παλέψουν με κάθε δύναμη που έχουν για την είσοδο τους στα play offs.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για το αν περίμενε μια τέτοια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα: «Το πίστευα. Ο κόουτς μας έδειξε το σωστό πλάνο, για να πετύχουμε. Κανείς δεν είναι ανίκητος. Πολλοί πίστευαν κάτι τέτοιο. Είχα πει από την αρχή της σεζόν, μην μας υποτιμάτε. Ποτέ δεν ξέρετε».

Για τα γρήγορα συμπεράσματα των Ελλήνων: «Δεν έχω κάτι να πω. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα καλά και τα κακά. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Αυτό το χτίζουμε κάθε μέρα».

Για το αν αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή του καριέρα: «Είμαστε ακόμα στη Regular Season. Είναι μια τεράστια νίκη. Όμως, είναι ένα ματς κανονικής περιόδου. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θα τους βρούμε ξανά στον δεύτερο γύρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για τα πλέι οφ και το Final Four».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024